FI EN DE

Inari-Saariselkä Keskusvuokraus Oy

Inari-Saariselkä Keskusvuokraus Oy:n kautta saat vuokrattua lomahuoneistoja ja kelotalohuoneita Saariselän keskustasta. Vastaanottomme toimii K-Kauppa Kuukkeli -rakennuksessa Saariselän keskustassa. Tavaratalo tarjoaa Saariselän asiakkaille marketpalvelut vuoden jokaisena päivänä. Ravintola Kuukkelista saat edulliset ja maukkaat ruoat.

Inari-Saariselkä Keskusvuokraus Oy
http://www.majoituskuukkeli.fi
http://www.accommodationkuukkeli.com/

Image
Inari-Saariselkä Keskusvuokraus Oy
Saariseläntie 1,
99830 Saariselkä, Finland
Sähköposti: kuukkeli@)saariselka.fi
Puh: +358 (0)44-3636 972
www.majoituskuukkeli.fiMyyntipalvelu,vuokraukset,reception:

MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Majoitus Kuukkelin edullisiin majoitusvaihtoehtoihin kuuluu huoneita sekä huoneistoja, jotka kaikki sijaitsevat Saariselän keskustassa palvelujen läheisyydessä.

Majatalo Kuukkeli Teerenpesä sijaitsee Saariselän keskustassa, kaikki palvelut ovat lähettyvillä: Saariselän kylpylä, Angry Birds -toimintapuisto, keskustori sekä hiihtoladut. Linja-autopysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä – suksibussi ja lentokenttäbussi yhteydet. Iltaviihdekeskus 400 m.

Kuukkeli Hirvas: Kelopuurakenteisessa majatalossa on kolme huoneistoa. Katutason Hrvas -huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, oma sauna sekä tilava olohuone. Toisessa kerroksessa on kaksi huoneistoa: Porotokka -huoneistossa on sängyt 6 hengelle, oma keittiö, kylpyhuone sekä yhteiskäytössä oleva sauna omalla saunavuorolla. Pikkuhirvas on yksihuoneinen majoitustila toisessa kerroksessa, jossa on tupakeittiö, kylpyhuone sekä sauna ovat yhteisessä käytössä, oma saunavuoro. Majatalosta on viiden minuutin kävelymatka Saariselän keskustaan ja muutaman sadan metrin päässä sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuisto. Kaikki palvelut ovat lähettyvillä.

Kuukkeli Tokkassa on kuusi 4 hengen huoneistoa. Huoneistot ovat 30 m2 kaksioita; makuuhuone, olohuone, vuodesohva, keittiö ja kylpyhuone. Yhteiskäyttöisessä saunassa oma päivittäinen saunavuoro. Kaikki palvelut, hiihtoladut ja bussiyhteydet kävelyetäisyydellä.

Kelohirsitalo Majatalo Kuukkeli Porakka mikä sopii verrattomasti sitä ympäröivään rauhalliseen luontoon, sijaitsee rauhallisella paikalla UKK puiston rajalla. Porakassa on seitsemän 1-8 hengen tunnelmallista kelohirsihuonetta. Porakassa on kelohirsinen ulkosauna, uudistetut wc-ja suihkutilat, olohuone sekä suksihuone. Se sijaitsee aivan Saariselän keskustassa lähellä palveluja. Vaikka Porakka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päästä Urho Kekkosen kansallispuiston rajalta, sijaitsee se silti vain 10 minuutin kävelyn päässä myös Saariselän keskustasta, sekä on välittömässä yhteydessä Kiilopään ja Kaunispään latu- ja reittiverkostoon. Kaunispään neljän ilmansuunnan huippu sijaitsee 5 km päässä Porakan huoneistosta. Huipulle kulkee tie, sekä myös bussiyhteys. Kiilopään tunturialue sijaitsevat noin 20 km päässä Porakasta. Lentokenttäbussi liikennöi Ivalosta Saariselälle.

Apartment Teerenpesue: Kaunis sinivalkoinen 6 hengen kaksikerroksinen rivitalohuoneisto sijaitsee Saariselän keskustassa. Perinteisen näköisessä asunnossa on kaikki modernit mukavuudet. 4 erillistä vuodetta yläkerrassa sekä vuodesohva, lisävuodepatja. Huoneistossa takka, sauna, keittiö, kylpyhuone, suksien huoltotila sekä varastohuone.
Aparthotel Kuukkeli Aurora huoneistot sijaitsevat Laanioja vieressa upealla 1,8 ha tontilla 4 km päässä Saariselän ydinkeskustasta ja 30 km päässä Ivalon lentoasemalta. Aparthotel Kuukkeli Aurorassa on edustusluokan saunat sekä uima-allas. Kaikissa huoneistoissa ja huoneissa on ilmainen hyvä langaton nettiyhteys, valmiiksi pedatut vuoteet ja pyyhkeet. Majoituksen käytössa on lämmin suksien huoltohuone ja erillinen vaatteiden kuivaushuone. Saunat ovat maksutta iltaisin kaikkien asiakkaitten yhteiskäytössä. Naisille ja miehille on omat saunat, suihkut ja pukeutumistilat. Lisäksi yhteiskäytösssä takkahuone.Valaistulle hiihtoladulle ja vaellureitille on matkaa 100 m ja kuuluisaan Laanihovin monotanssipaikkaan 500 m. Urho Kekkosen kansallispuisto on majan vieressä ja se on suosittua hiihto-, vaellus- ja pyöräilyaluetta.