FI EN DE

Hotelli Korpikartano

Hotelli Korpikartano sijaitsee rauhallisen erämaajärven, Menesjärven rannalla Lemmenjoen kansallispuiston läheisyydessä, 32 km:n päässä Inarista. Tarjolla viihtyisiä hotellihuoneita, huoneistoja, tilausravintola, 50-paikkainen ravintolakota, useampi sauna, tylpytynnyri ja mielenkiintoinen retkiohjelmisto; mm. omien oppaiden revontuliohjelmia, huskysafareita ja poromiehen päivään tutustumista. Hotelli Korpikartano sijaitsee Inari-Kittilä -tien varrella.

Image

HOTELLI KORPIKARTANO
Meneskartanontie 71 (Menesjärvi, Lemmenjoki)
99870 INARI
Puh. +358 (0)40 777 4339
korpikartano@korpikartano.fi
www.korpikartano.fi
Fb: https://www.facebook.com/hotelkorpikartano/

Revontulten loimu

Revontulet alkavat näkyä alueellamme elokuun viimeisellä viikolla ja voivat näkyä aina huhtikuun 12. päivään asti, jonka jälkeen yöt ovat liian valoisia revontulien katseluun. Revontulet ovat nähtävissä keskimäärin 200 päivänä vuodessa, riippuen auringon aktiviteetista ja säästä. Korpikartano on hyvä paikka revontulten katseluun, koska alueella ei ole katuvaloja, joten ei ole valosaastetta. Oppailtamme saat parhaimmat vinkit revontulien kuvaamiseen. Pieni kota tarjoaa lämpimän suojan innokkaalle revontulien metsästäjälle niitä odotellessa.

Voit varata alla olevia aktivitteeja yöpyessäsi Korpikartanossa.

Hinnat ovat voimassa syyskuu 2017 – maaliskuu 2018. Lapset 4-11 vuotta -50% ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Kysy perhetarjouksia. Opastus saatavilla myös englanniksi.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.