FI EN DE

Hotelli Kakslauttanen

Kakslauttanen nousee kärkisijoille aina kun maailman matkailuala listaa kiinnostavimpia lomakohteita. Paikka tunnetaan erityisesti revontulista. Sen takaa paitsi pitkä sesonki, myös varta vasten revontulien bongailuun tehdyt lasi-iglut. Alueelta löytyy myös kymmeniä kelomökkejä, aina luksustason sviitteihin asti. Ensi talven uutuus on kelo-lasi-iglu, jossa yhdistyy näiden molempien asumismuotojen parhaat puolet.

Kakslauttasen ravintolapalvelut ovat nekin eksoottiset. Iltaa voi istua mm. 50 henkeä vetävässä lasi-iglubaarissa ja nauttia siinä samalla tähtitaivaan loistosta.

Kakslauttanen on ollut vuosia suosittu häidenviettopaikka ja häämatkakohde. Joulupukin Juhlataloon mahtuu 250 henkeä ja se on varusteltu uusimmalla av-tekniikalla. Häiden ohella Kakslauttanen soveltuukin erinomaisesti erikokoisiin yritystilaisuuksiin.

Kakslauttanen järjestää asiakkailleen kaikki talvi- ja kesäaktiviteetit, joten niitä ei tarvitse metsästää erikseen ympäri Lappia ja hukata näin arvokasta loma-aikaa. Lapin kuuluisin henkilö, Joulupukki, löytyy hänkin Kakslauttasesta omasta takaa.

Image

HOTELLI KAKSLAUTTANEN
Kakslauttanen,
FI-99830 Saariselkä
Puh. +358 166 671 00
Fax. +358 166 671 68
hotel@kakslauttanen.fi
www.kakslauttanen.fi