FI EN DE

Visit Inari Safaris & Accommodation

Visit Inari Safaris & Accommodation tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveuja sekä erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Majoitusta on saatavilla Inarin keskustassa Hotelli Inarissa ja Lomakylä Inarissa.

Hotelli Inarin saunalliset huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia ja tarjoavat näkymän kuuluisalle Inarijärvelle. Hotelli Inarissa on myös viihtyisä ruokaravintola, pubi sekä kokoustila.

Lomakylä Inarissa on saunallisia ja saunattomia mökkejä, asuntovaunu- ja telttailualue sekä kesäkahvila.

Visiti Inari Safaris järjestää ohjelma- ja opaspalveluja Pohjois-Lapissa ja Pohjois-Norjassa. Visit Inari tarjoaa mm. revontuliohjelmia, moottorikelkkaretkiä, huskysafareita, porotilavierailuja, ratsastusohjelmaa, kuningasrapusafareita, Lemmenjoen jokiristeilyjä, kalastusretkiä Inarijärvelle sekä päivittäisiä Inarijärven risteilyjä katamaraanialuksella. Visitinari.fi kautta järjestyy myös kuljetukset mm. Kirkkoniemeen ja lentokentälle. Visitinari.fi räätälöi ohjelmapaketteja myös ryhmille.

Image

Visit Inari Safaris & Accommodation
Inarintie 40
FIN-99870 INARI
Puh. +358 40 179 6069
e-mail: sales@visitinari.fi
www.visitinari.fi

2 tunnin moottorikelkkasafari

Opi moottorikelkkailun perusteet!

Safarin aikana opit turvallisen moottorikelkkailun perusteet ajettaessa halki kauniin talvisen maiseman. Säästä riippuen viemme sinut joko talvisen metsän halki tai Inarijärven jäälle, joka myös Saamenmerenä tunnetaan. Ajoaika noin 1,5 tuntia

Image

Visit Inari Safaris & Accommodation
Inarintie 40
FIN-99870 INARI
Puh. +358 40 179 6069
e-mail: sales@visitinari.fi
www.visitinari.fi

Inarijärven risteily

Risteily lähtee Inarista Siidan vierestä ja vie Ukonsaarelle. Matkan aikana kuulemme selostusta Inarijärvestä ja Ukonsaaresta. Sään salliessa rantaudumme Ukonsaarelle, jossa meillä on mahdollisuus tutustua vanhaan jyhkeään saamelaisten pyhään saareen ja ihailla erämaajärven kauneutta. Paluumatkalla risteilemme vanhaa postireittiä seuraillen. Matkalla ohitamme Hautuumaasaaren, jossa on vielä nähtävänä vanhoja puuristejä. Laiva on 120-paikkainen ja laivassa on kahvila (A-oikeudet).

Pyynnöstä meillä on mahdollisuus jäädä Pielpavuonoon, josta alkaa merkitty reitti Pielpajärven erämaakirkolle. Kirkolta paluu Inariin tapahtuu omatoimisesti.

Huomioittehan, että lippujen myynti verkkokaupassa sulkeutuu 24 tuntia ennen risteilyn lähtöä. Tämän jälkeen lippuja on mahdollista ostaa Hotelli Inarista, Lomakylä Inarista, Visit Inarin safaritoimistosta tai suoraan katamaraanilta.

Image