FI EN DE

Visit Inari Safaris & Accommodation

Visit Inari Safaris & Accommodation tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveuja sekä erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Majoitusta on saatavilla Inarin keskustassa Hotelli Inarissa ja Lomakylä Inarissa.

Hotelli Inarin saunalliset huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia ja tarjoavat näkymän kuuluisalle Inarijärvelle. Hotelli Inarissa on myös viihtyisä ruokaravintola, pubi sekä kokoustila.

Lomakylä Inarissa on saunallisia ja saunattomia mökkejä, asuntovaunu- ja telttailualue sekä kesäkahvila.

Visiti Inari Safaris järjestää ohjelma- ja opaspalveluja Pohjois-Lapissa ja Pohjois-Norjassa. Visit Inari tarjoaa mm. revontuliohjelmia, moottorikelkkaretkiä, huskysafareita, porotilavierailuja, ratsastusohjelmaa, kuningasrapusafareita, Lemmenjoen jokiristeilyjä, kalastusretkiä Inarijärvelle sekä päivittäisiä Inarijärven risteilyjä katamaraanialuksella. Visitinari.fi kautta järjestyy myös kuljetukset mm. Kirkkoniemeen ja lentokentälle. Visitinari.fi räätälöi ohjelmapaketteja myös ryhmille.

Image

Visit Inari Safaris & Accommodation
Inarintie 40
FIN-99870 INARI
Puh. +358 40 179 6069
e-mail: sales@visitinari.fi
www.visitinari.fi

Image

2 tunnin moottorikelkkasafari

Opi moottorikelkkailun perusteet!

Safarin aikana opit turvallisen moottorikelkkailun perusteet ajettaessa halki kauniin talvisen maiseman. Säästä riippuen viemme sinut joko talvisen metsän halki tai Inarijärven jäälle, joka myös Saamenmerenä tunnetaan. Ajoaika noin 1,5 tuntia

Inarijärven risteily

Risteily lähtee Inarista Siidan vierestä. Matkalla ihailemme erämaajärven kauneutta ja
risteilemme Ukonsaaren ympäri. Ukonsaari on saamelaisten pyhä saari, joka myös Ukonkivenä
tunnetaan. Paluumatkalla risteilemme vanhaa postireittiä seuraillen ja ohitamme Hautuumaasaaren,
jossa on vielä nähtävänä vanhoja puusristejä.

Sähköhybridi-katamaraani on 120-paikkainen ja laivassa on kahvila (A-oikeudet).
Klo 13 risteilyltä on pyynnöstä mahdollisuus jäädä Pielpavuonoon mikäli sää sallii. Pielpavuonosta alkaa merkitty reitti Pielpajärven erämaakirkolle. Paluu kirkolta Inariin omatoimisesti.

Image