Saamenmaan kylät

Saamenmaa on elävän saamelaiskulttuurin koti. Se on kulkijalle hetkien helminauha, jonka jokainen kokee omalla tavallaan, omaan tahtiinsa. Saamenmaa on monelle kaunein paikka maailmassa. Paikka, jossa voi vihdoin hengittää vapaasti ja antaa rauhan hiipiä syvälle. Saamenmaa on laaja ja villi. Se on kimmeltävien vesien, kirkkaiden tähtien, tunturien, koskemattomien kairojen ja revontulten maa. Saamenmaa on vieraanvarainen. Saamenmaa on paikka ikuisille Lapin ystäville.

Hotelli Inari ja Visit Inari Safaris

VisitInari.fi on ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa majoitusta ja erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Majoitusta on saatavilla Inarin keskustassa Hotelli Inarissa ja Lomakylä Inarissa.

Hotelli Inarin saunalliset huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia ja tarjoavat näkymän kuuluisalle Inarijärvelle. Hotelli Inarissa on myös viihtyisä ruokaravintola, pubi sekä kokoustila.

Lomakylä Inarissa on saunallisia ja saunattomia mökkejä, asuntovaunu- ja telttailualue sekä kesäkahvila.

Visiti Inari Safaris järjestää ohjelma- ja opaspalveluja Pohjois-Lapissa ja Pohjois-Norjassa. Visit Inari tarjoaa mm. revontuliohjelmia, moottorikelkkaretkiä, huskysafareita, porotilavierailuja, ratsastusohjelmaa, kuningasrapusafareita, Lemmenjoen jokiristeilyjä, kalastusretkiä Inarijärvelle sekä päivittäisiä Inarijärven risteilyjä katamaraanialuksella. Visitinari.fi kautta järjestyy myös kuljetukset mm. Kirkkoniemeen ja lentokentälle. Visitinari.fi räätälöi ohjelmapaketteja myös ryhmille.

VISIT INARI SAFARIS
Inarintie 38, 99870 Inari
Gsm 040 1796069
inari@visitinari.fi
www.visitinari.fi
Facebook.com/VisitInari

ja

HOTELLI INARI
Inarintie 40
FIN-99870 INARI
Gsm 040 1796069
inari@visitinari.fi
www.visitinari.fi
Facebook.com/VisitInari

Toteutus: Iggo Oy