Saamenmaan kylät

Saamenmaa on elävän saamelaiskulttuurin koti. Se on kulkijalle hetkien helminauha, jonka jokainen kokee omalla tavallaan, omaan tahtiinsa. Saamenmaa on monelle kaunein paikka maailmassa. Paikka, jossa voi vihdoin hengittää vapaasti ja antaa rauhan hiipiä syvälle. Saamenmaa on laaja ja villi. Se on kimmeltävien vesien, kirkkaiden tähtien, tunturien, koskemattomien kairojen ja revontulten maa. Saamenmaa on vieraanvarainen. Saamenmaa on paikka ikuisille Lapin ystäville.

Tenon Lohiranta

Tenon Lohiranta on Tenojoen varrella parhailla soutupaikoilla sijaitseva rauhallinen matkailukeskus, joka on palvellut kalastajia ja Lapin luonnosta nauttivia lomailijoita jo yli 30 vuoden ajan.

Valittavana on kaikilla mukavuuksilla varusteltu 10-hengen talviasuttava huvila tai 10 pienempää mökkiä.

Lohirannan kahvilaravintolasta saat kahvilapalveluiden ohella myös mm. kuuluisaa Tenon lohikeittoa ja poronkäristystä. Kahvio ja komeat maisemat tarjoava terassi palvelee myös muita matkailijoita ja on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Tilaa löytyy myös muutamalle matkailuvaunulle/autolle. Lohiranta sijaitsee n. 26 km Utsjoelta Nuorgamin suuntaan, eli paljonkaan pohjoisempaan et Suomessa pääse. Nuorgamiin on matkaa noin 20 km.

TENON LOHIRANTA
Sähköposti: info@tenonlohiranta.fi
Puhelin: 040 671 5800
www.tenonlohiranta.fi

Toteutus: Iggo Oy