Saamenmaan kylät

Saamenmaa on elävän saamelaiskulttuurin koti. Se on kulkijalle hetkien helminauha, jonka jokainen kokee omalla tavallaan, omaan tahtiinsa. Saamenmaa on monelle kaunein paikka maailmassa. Paikka, jossa voi vihdoin hengittää vapaasti ja antaa rauhan hiipiä syvälle. Saamenmaa on laaja ja villi. Se on kimmeltävien vesien, kirkkaiden tähtien, tunturien, koskemattomien kairojen ja revontulten maa. Saamenmaa on vieraanvarainen. Saamenmaa on paikka ikuisille Lapin ystäville.

Kuljetuspalvelut, käsityöt ja ostokset

 • Arigato Arigato Solojärvi, Inari

  Arigaton palveluihin kuuluvat kiinteistöjen vuokraaminen ja jalostaminen sekä yritys- ja kiinteistökonsultointi. ARIGATOSolojärvi99870 InariPuh. 044-7654321Email: arigato@arigato.fi  

 • Kuva. Ulla Isotalo Duodji Shop , Inari

  Duodji Shop sijaitsee saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen pääaulassa. Duodji Shopissa myydään aitoja saamenkäsitöitä sekä saamelaista kirjallisuutta ja musiikkia. Duodji Shopilla on myös nettimyymälä. Duodji Shopin omistaa saamenkäsityöyhdistys Sami Duodji ry. DUODJI SHOPSajos 99870 INARI Puh. +358 (0)40 515 9755Email: shop@samiduodji.comwww.samiduodji.com  

 • lahjatalo Gift Shop Näkkäläjärvi , Inari

  Lahjatalo on Lapin matkamuistojen ja lahjatuotteiden ”supermarket”; myynnissä pm matkamuistoja, lahjoja, tekstiilejä, poronsarvia, porontaljoja ja muita porotuotteita. Kesäisin toimii myös kahvila. Lahjatalo on perustettu 1973. Kaikki alkoi kun Matti Näkkäläjärvi tuli Inarin kirkonkylälle pöydän päältä myymään karvakenkiä, porontaljoja ja muita … Lue lisää »

 • HotelliInari3 Hotelli Inari ja Visit Inari Safaris , Inari

  VisitInari.fi on ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa majoitusta ja erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Majoitusta on saatavilla Inarin keskustassa Hotelli Inarissa ja Lomakylä Inarissa. Hotelli Inarin saunalliset huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia ja tarjoavat näkymän kuuluisalle Inarijärvelle. Hotelli Inarissa on myös viihtyisä ruokaravintola, … Lue lisää »

 • InariInarinhopeaLogo Inarin Hopea , Inari

  Inarin Hopean hopeapajassa valmistetaan käsityönä Lapissa perinteisesti käytettyjä koruja. Korujen aiheet ovat peräisin vanhoista, Lapissa vuosisatoja käytetyistä korumalleista, joita on mukailtu nykypäivään sopiviksi tuotteiksi. Inarin Hopea sijaitsee Juutuanjoen rannalla, Inarin kirkonkylällä. INARIN HOPEASillankorva 99870 INARIPuh. +358 (0)16 671333Email: info@inarinhopea.fi www.inarinhopea.fi … Lue lisää »

 • InarinPorofarmi1 Inarin Porofarmi Solojärvi, Inari

  Inarin Porofarmi sijaitsee Solojärvellä, 14 km:n päässä Inarista. Inarin Porofarmi on saamelaisperheen porotilamatkailuun ja lahjatavaroihin erikoistunut tila joka tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. INARIN POROFARMI Kittiläntie 1445 (Solojärvi)99870 Inari Puh. +358 (0)500 666 444 Email: reindeerfarm@reindeerfarm.fiwww.reindeerfarm.fi  

 • Inarin Taksipalvelu 2016 Inarin Taksipalvelu , Inari

  Luotettavaa ihmisläheistä asiakkaan tarpeet huomioonottavaa taksikuljetuspalvelua Inarissa 24 tuntia eli ympäri vuorokauden. Uusilla laadukkailla autoilla kulkiessa on mukava katsella upeita Lapin maisemia. Kuljettaja toimii tarvittaessa myös oppaana ja avustajana taksimatkalla. Tilauksesta Inarin Taksipalvelu kuljettaa asiakkaita erinomaisella paikallistuntemuksella Ylä-Lapin alueella.  Taksikuljetukset … Lue lisää »

 • JussakkaGuiding Jussakka , Inari

  Jussakka järjestää tarinallisia ohjelmia ja opastuksia. Jussakan ohjelmissa asiakkaan matka täydentyy ammattitaitoisella opastuksella tai tarinoilla Inarin neljän kansan kulttuurista, elämänmenosta ennen ja nykyisin, miesten ja naisten töistä, lankojen värjäyksestä, uskomuksista, samaaneista sekä pyhistä paikoista. Jutustelun lomassa voimme askarrella vaikkapa poronnahkaisen … Lue lisää »

 • K-Kuukkeli Inari Saamenmaan kylät, Inari

   K-Kuukkeli sijaitsee Inarin kirkonkylän keskustassa, helppo saavutettavuus tulitpa mistä ilmansuunnasta tahansa. *Palvelemme joka päivä, myös sunnuntaisin klo 9-21 *Hyvä ja monipuolinen ruokakauppa. *Lapin herkkuja hyvä valikoima. *Runsaasti kaikkea koditavaraa ja retkeilyyn liittyvää. *Paistopisteestä tuoretta ja lämmmintä leipää ja pullaa joka … Lue lisää »

 • Slant logo Kuljetusliike Ilmari Slant , Inari

  Taksi- ja bussikuljetukset, invataksi, lämmin-, kylmä- ja muuttokuljetukset, kiertoajelut sekä autonsiirtopalvelut Lapissa. Lentokenttäkuljetukset Inari – Ivalo – Ivalon lentokenttä – Ivalo – Inari. Kuljetusliike Imari Slant99870 Inari Puh: 0400-180 771In English Tel. +358 400-984 071Taksikeskus: 0400-233 033Tilataksi: 0400-330 110 / … Lue lisää »

 • Kaija Tolonen Matkailuopastus Kaija Tolonen Inari , Inari

  Matkailuopastusta Pohjois-Lapista Norjan Lofooteilta pitkin Pohjois-Kalottia aina Kuolan niemimaalle. Aiheita moniin mielenkiintoisiin bussiopastuksiin. Pyydä tarjous opastuksesta! Lofootit – Huippukohde Norjan rannikollaSaariryhmä Norjan rannikolla. Matkan aikana tutustutaan myös Ruotsin Lapin ja Pohjois-Norjan kohteisiin. Kestosuosikki PykeijäIdyllinen kalastajakylä Varangin vuonon rannalla Finnmarkin läänissä … Lue lisää »

 • Riuku-Jotos Inarista Oy Riutula, Inari

  Inarin Riutulassa sijaitseva elintarviketehdas valmistaa korkealaatuisia käsintehtyjä elintarvikkeita kuten marjakastikkeita, mehuja, hyytelöitä ja hilloja. RIUKU-JOTOS INARISTAAngelintie 650 (Riutula), 99870 Inari Puh: +358 (0)40 7034064Email: kirsi.parkkali@riuku-jotosinarista.fi, www.riuku-jotosinarista.fi  

 • sajosrevontuli Saamelaiskulttuurikeskus Sajos , Inari

  Saamelaiskulttuurikeskus Sajos on Pohjois-Lapin suurin kongressi- ja tapahtumatalo. Modernilla kokoustekniikalla ja tietoliikenneyhteyksillä varustettut tilat soveltuvat jopa 430 hengen tapahtumiin. Sajoksen sijainti keskellä Saamenmaata, monipuolisen saamelaiskulttuurin ja ainutlaatuisen luonnon keskellä luo upeat puitteet monenlaisille tapahtumille. Inarin kirkonkylään Juutuanjoen rannalle rakennettu saamelaiskulttuurikeskus … Lue lisää »

 • Sami Museum & Northern Lapland Nature Centre - SIIDASami cultural and natural history museum is an integrated centre. In addition to the core museum there is an open-air museum, restaurant, conference centre and Forest and Park centre located in the oldest inhabited area in northern Lapland with evidence of occupation from 7,000BC. Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siida , Inari

  Siidassa toimivat Saamelaismuseo, Ylä-Lapin luontokeskus ja Ravintola Sarrit. Siida on monipuolinen kohtaamispaikka kulttuuri- ja luontonäyttelyineen, kokoustiloineen ja tapahtumineen. Ulkomuseoalue on avoinna kesäisin. Siidassa toimii Metsähallituksen asiakaspalvelupiste, matkailunfo ja Siida Shop -myymälä. SAAMELAISMUSEO JA LUONTOKESKUS SIIDAInarintie 46 99870 Inari www.siida.fiFacebook: Siida-Saamelaismuseo-ja-luontokeskus … Lue lisää »

 • SamekkiHopeapullo2 Samekki , Inari

  Samekin perustaja ja omistaja Petteri Laiti tunnetaan saamelaisen taidekäsityön uranuurtajana Suomessa. Hänen tuotevalikoimaansa kuuluvat perinteiset saamelaiskäsityöt, taidekäsityöt ja uutuutena uniikkityöt poronsarvista, pahkoista, poronnahkoista, hopeasta ja kullasta. SAMEKKILehtolantie 599870 InariGsm. +358 (0)40 761 0187Puh. +358 (0)16 671 086Email: samekki@gmail.com www.saariselka.fi/samekki  

Toteutus: Iggo Oy