Saamenmaan kylät

Saamenmaa on elävän saamelaiskulttuurin koti. Se on kulkijalle hetkien helminauha, jonka jokainen kokee omalla tavallaan, omaan tahtiinsa. Saamenmaa on monelle kaunein paikka maailmassa. Paikka, jossa voi vihdoin hengittää vapaasti ja antaa rauhan hiipiä syvälle. Saamenmaa on laaja ja villi. Se on kimmeltävien vesien, kirkkaiden tähtien, tunturien, koskemattomien kairojen ja revontulten maa. Saamenmaa on vieraanvarainen. Saamenmaa on paikka ikuisille Lapin ystäville.

Ivalo Trek Lapland

Ivalo Trek Lapland tarjoaa yksilöllisesti tuotettuja ohjelmapalveluja Ivalon ja Inarin ympäristössä. Koska ryhmien koko on maksimissaan kahdeksan henkilöä, säilyy retkillä aina yksilöllinen palvelu.

Talvella Ivalo Trek järjestetää revontuliretkiä, valokuvausretkiä ja pilkkiretkiä sekä tutustumista talviseen verkkokalastamiseen. Revontuliretkille mennään yleensä autolla, mutta mahdollisuus on myös päästä ihailemaan revontulia moottorikelkkaillen. Lisäksi saatavilla retki Inarin saamelaiskylään.

Kesällä Ivalo Trekillä on tarjolla valokuvausretkiä ja vaellusretkiä. Lisäksi Ivalo Trek Lapland valokuvaa tilauksesta ja myy valokuvia.

Ivalo Trek Laplandilla ei ole toimistoa, noudamme asiakkaat hotellilta Ivalosta.

IVALO TREK LAPLAND
Leiritie 23 (postiosoite)
99800 Ivalo
Tel.+
358 (0)40 777 8572
Sähköposti: ivalotrek@gmail.com
www. ivalotrek.com
Tripadvisor
Facebook

Toteutus: Iggo Oy