Saamenmaan kylät

Saamenmaa on elävän saamelaiskulttuurin koti. Se on kulkijalle hetkien helminauha, jonka jokainen kokee omalla tavallaan, omaan tahtiinsa. Saamenmaa on monelle kaunein paikka maailmassa. Paikka, jossa voi vihdoin hengittää vapaasti ja antaa rauhan hiipiä syvälle. Saamenmaa on laaja ja villi. Se on kimmeltävien vesien, kirkkaiden tähtien, tunturien, koskemattomien kairojen ja revontulten maa. Saamenmaa on vieraanvarainen. Saamenmaa on paikka ikuisille Lapin ystäville.

Hotelli Kultahovi

Perinteikäs Hotelli Kultahovi sijaitsee Inarin kylässä, hienolla paikalla Juutuanjoen Alakosken rannalla. Hotellissa on tarjolla kahdenlaista majoitusta – Perinnehotelli, jossa aistit 1950-luvun tunnelmaa ja uusi Koskihotelli, jossa nautit oman saunan löylyjen lisäksi hienosta koskimaisemasta, joka avautuu kunkin huoneen parvekkeelta tai patiolta.

Hotelli Kultahovin ravintola Aanaar on yksi Lapin parhaimmista ruokaravintoloista ja se on erikoistunut inarilaisiin raaka-aineisiin, etenkin Inarijärven kalaan.

Hotelli Kultahovista löytyy myös saamelaissävyinen Juutuan oleskelubaari, jossa talvella loimuaa oikea takkatuli. Kesäisin seuraamme Juutuan harrien ja isojen taimenien elämää vedenalaiskameran kautta. Kosken kuohuja voi ihailla myös koskiterassillamme.

Inarin Kultahovi välittäää myös Inarin kylän ympärivuotisia ohjelmapalveluita ja hotellista asiakas voi myös tilata lentokenttätaksin.

HOTELLI KULTAHOVI
Saarikoskentie 2
99870 Inari
Puh. +358 (0)16 5117100
Email: inarin.kultahovi@co.inet.fi
www.hotelkultahovi.fi

Toteutus: Iggo Oy