Saamenmaan kylät

Saamenmaa on elävän saamelaiskulttuurin koti. Se on kulkijalle hetkien helminauha, jonka jokainen kokee omalla tavallaan, omaan tahtiinsa. Saamenmaa on monelle kaunein paikka maailmassa. Paikka, jossa voi vihdoin hengittää vapaasti ja antaa rauhan hiipiä syvälle. Saamenmaa on laaja ja villi. Se on kimmeltävien vesien, kirkkaiden tähtien, tunturien, koskemattomien kairojen ja revontulten maa. Saamenmaa on vieraanvarainen. Saamenmaa on paikka ikuisille Lapin ystäville.

Hotelli Kakslauttanen

Kakslauttanen nousee kärkisijoille aina kun maailman matkailuala listaa kiinnostavimpia lomakohteita. Paikka tunnetaan erityisesti revontulista. Sen takaa paitsi pitkä sesonki, myös varta vasten revontulien bongailuun tehdyt lasi-iglut. Alueelta löytyy myös kymmeniä kelomökkejä, aina luksustason sviitteihin asti. Ensi talven uutuus on kelo-lasi-iglu, jossa yhdistyy näiden molempien asumismuotojen parhaat puolet.

Kakslauttasen ravintolapalvelut ovat nekin eksoottiset. Iltaa voi istua mm. 50 henkeä vetävässä lasi-iglubaarissa ja nauttia siinä samalla tähtitaivaan loistosta.

Kakslauttanen on ollut vuosia suosittu häidenviettopaikka ja häämatkakohde. Joulupukin Juhlataloon mahtuu 250 henkeä ja se on varusteltu uusimmalla av-tekniikalla. Häiden ohella Kakslauttanen soveltuukin erinomaisesti erikokoisiin yritystilaisuuksiin.

Kakslauttanen järjestää asiakkailleen kaikki talvi- ja kesäaktiviteetit, joten niitä ei tarvitse metsästää erikseen ympäri Lappia ja hukata näin arvokasta loma-aikaa. Lapin kuuluisin henkilö, Joulupukki, löytyy hänkin Kakslauttasesta omasta takaa.

HOTELLI KAKSLAUTTANEN
Kakslauttanen,
FI-99830 Saariselkä
Puh. +358 166 671 00
Fax. +358 166 671 68
hotel@kakslauttanen.fi
www.kakslauttanen.fi

Toteutus: Iggo Oy